IZAYA SUSHI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 43 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Izaya Sushi. Meer weten? Ontdek meer

11 mei 2024 om 22:05 Bezorging duurde meer dan 2 uur. Toen het er eindelijk was, kreeg ik vieze, zure en slechtgemaakte sushi. Zag er alles behalve vers uit en na een paar stukken heb ik het meeste maar weggegooid, omdat ik twijfelde of het wel nog wel goed was.
18 mrt 2024 om 6:52 Heb speciaal nog geschreven dat we verse shushi wilde maar shushi was niet eens te eten was droog lijkt wel of ze gemaakt en in de koelkast en volgende dag verkopen ze vind zo jammer vroeger geniete ik van hun sushi maar het word alleen maar erger
11 mrt 2024 om 16:16 Salmon teriyaki side dish was very tasty and the cruncy chicken pokebowl was indeed crunchy and very good. You also get decent portions for a decent price compared to other places
8 mrt 2024 om 19:38 Precies op tijd bezorgd. Kwalitatief lekker eten, alleen jammer dat de edamame ontbrak die bij de 50/50 box hoort.
8 feb 2024 om 21:00 volgende keer graag bellen als de chauffeur het adres niet kan vinden.
3 feb 2024 om 19:09 Altijd vaste klant geweest, maar sorry. Ik neem afstand van Izaya. Weer erg lang moeten wachten, (2uur). En dat was niet de eerste keer. De sushi was koelkast koud en smaakloos. Voor ons niet weer. Prijs te hoog en kwaliteit te laag.
2 feb 2024 om 20:32 Snelle levering, netjes verpakt, heerlijk gegeten
17 jan 2024 om 20:02 de bestelling was iets later vanwege de gladheid wat geen probleem is. maar de zak rook heel erg naar sigaretten wat erg onsmakelijk was. de sushi smaakte verder goed.
14 jan 2024 om 19:42 Het duurde iets langer voordat de sushi bezorgt werd. Hier werd net voor gebelt met de vraag of de verlate bezorging een probleem zou zijn. De sushi zelf wad top, lekker vers en heerlijk van smaak.
8 jan 2024 om 5:18 Ondanks de drukte hebben ze mijn bestelling versneld en was het er met 40 minuten, top! Kwaliteit van de sushi is goed alleen niet bijzonder.
22 dec 2023 om 20:05 Na 2 uur wachten ben ik het maar zelf op gaan halen. Wel lekkere sushi
21 dec 2023 om 4:44 Bestelling was mooi op tijd, eten was goed wij gaan zeker nogmaals hier bestellen.